Charlie flyger business

Hej,

Nu tänker jag berätta hur det är att vara Nallebjörn när man är ute och flyger. För människor är det ju ganska besvärligt när dom ska gå igenom säkerhetskontrollen. Dom måste ta av sig jackor och kavajer, lägga handbagage och dator mm i en speciell låda som ska åka igenom kontrolltunneln, ta av sig skärp och skor och klocka och sen ska dom ställa upp sig och bli kollade i en konstig apparat. Och ofta räcker inte ens det.

Jag som är björn lägger mig bara bekvämt tillrätta i en liten låda och sen åker jag bekvämt genom säkerhetskontrollen medan alla vakterna vinkar åt mig och säger ”Hej Charlie, ha en trevlig resa”. Så här ser det ut när jag klarar av den lilla detaljen.

 

 

Sen när vi går ombord på planet så reser jag helst i Business Class. Det är mycket mer bekvämt där och jag slipper trängas med husse och matte.

 

 

 

 

Sen när flygvärdinnan kommer och serverar mat så säger hon ”Hej Charlie, är du ute och åker nu igen”. Dom är så trevliga alla flygvärdinnorna så då brukar jag ge dom en kram. Ibland när dom serverar mat byter dom kläder så dom ser ut som kockar som har lagat maten, men mej lurar dom inte, det är inte dom som lagat maten, men dom är ju ganska snygga i kockkläder ändå, eller vad tycker du?

Efter maten brukar matte och husse somna ett tag och då får jag vara vaken och se till att flygplanet åker dit det ska. Är det några problem att hitta så får jag förstås hjälpa piloterna, men för det mesta klarar dom det själva.

Så nu vet ni hur jag har det när jag är ute och flyger.

Hej då

Charlie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *