Älgen och Flunsan

 

 

Hej,

Nu ska jag be att få presentera två av mina kompisar i besättningen på ”Flying Penguin”. Det är Älgen och Flunsan. Hur dom ser ut kan du se på bilden här. Du får gissa själv vem som är vem. Flunsan är min girl-friend och är chef under däck. Det är hon som ser till att allt är stuvat ordentligt när vi seglar så att ingenting kan flyga omkring när båten gungar och lutar. Flunsan är en fin björn för hon är från det fina varuhuset Harrods i London. Hon har rest med Matte nästan lika mycket som jag har rest med Husse. Bland annat har hon varit på Kinesiska Muren. Älgen är förste styrman ombord på ”Pingisen”. När jag är ute och reser så är det Älgen som är Kapten ombord. Han är den enda älg i världen som seglat över Atlanten och korsat Ekvatorn. Åtminstone som jag känner till. Det var Mattes dotter Maria som köpte Älgen en gång och gav till Husse i present. Det var nog den bästa present Husse nånsin fått, förutom mig förstås. Hej då från Charlie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *