Charlie skaffar nya kläder

 Hej,

Jag förmodar att ni har sett mig i min fina Amiralsuniform. Ja det är faktiskt en riktig Amiralsuniform för jag är Amiral över alla Oceaner. Det är det finaste man kan bli och det har jag blivit bara för att jag är världens bästa seglarbjörn.

Men även Amiralers kläder slits och blir smutsiga, men det var länge sedan jag skaffade mig några nya kläder. Och även min bästa kompis Älgen skulle behöva lite nytt. I Boston finns en väldigt fin affär som heter Build a Bear, så det är lika bra att passa på nu när vi är i Boston.

Så jag skickar iväg Matte och Husse in till stan för att shoppa. Dom går in i affären och hittar dom kläder jag har beställt. För säkerhets skull köper dom två uniformer till mig. Det är säkert bara för att dom tycker att det är så kul att ha en Amiralsbjörn ombord. Älgen får en fin matrosuniform.

Så nu kan ni se hur fina vi blev i våra nya uniformer.

Hej då Charlie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *