Pingvinerna har lärt sig att flyga

 

Hej,

Nu ska jag berätta om en världssensation. Du har väl läst mitt avsnitt som handlar om när Husse och jag skulle lära Pingvinerna att flyga. Det gick inte så bra, men jag sa åt Pingvinerna att de skulle träna varje dag och då kanske de skulle kunna lära sig flyga så småningom. Och nu har jag fått reda på att dom faktiskt HAR LÄRT SIG ATT FLYGA! Det stora, engelska TV-bolaget BBC har därför skickat ner ett reportageteam till våra pingviner där nere i Södra Oceanen och filmat mina Pingviner som lärt sig flyga. Jag har alltså ännu en gång utfört en bedrift som ingen annan har gjort före mig. Det är därför som jag kallas ”Världens duktigaste Nallebjörn” och är Världsberömd. Klicka på länken här bredvid och titta på hur det ser ut när Pingvinerna flyger.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1583517/Flying-penguins-found-by-BBC-programme.html 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *